V 36+0 (37)

Weehoo, ny vecka igen! Tiden bara flyger iväg, förlåt igen för dålig uppdatering. Edward har börjat sin inskolning på dagis, och det går så bra! Min lilla iff har blivit så stor. Idag lämnade vi honom kl 9, och ska hämta honom efter lunch sen :-). Måste säga att det är skönt att få lite egentid på dagen, nu när förlossningen närmar sig!

Städat ballen!

Idag har det varit storstädning hos oss, och balkongen stod först på tur! Tur jag har min lilla älskling att hjälpa mig :-). Hann dock aldrig ta en bild på när arbetet var igång, men resultatet blev ju bra iaf. Lade även i ny jord till blommorna, vet inte om det är en återkommande sort, men den som lever får se! Imorgon får vi ta itu med andra balkongen :-).

Dagens tips!

Färdig hackad lök! Köpte storpack sist vi handlade på City Gross, jätte smidigt verkligen. Jag som dessutom alltid får så ont i ögonen av lök-hackning :-). Nu har vi ätit lunch, och Edward ska sova. Hade en playdate på morgonen här, skönt att mina vänner kan komma hit nu när jag har ont överallt :-)

Godmorgon!

Började dagen med att dricka en stor kopp te, vilket jag ångrar nu. Är ju varm som det är, så nu är jag som en braskamin! Fast det är väl bra när vi snart ska gå ut i lekparken i snön :-). Har bäddat vagnen idag, så mysig den blev! Åh, nu fattas bara bebis, som jag längtar nu efter dig min lilla humla! (Kallar henne det, för när jag var i v 16 så vibrerade hon i magen som en liten humla). Läste att när det vibrerar i magen, så kissar bebisen, men det hade hon som gjorde UL aldrig hört, haha. Konstiga påståenden som florerar på forumen :-).

Syskonvagn

Länge hade vi tänkt att köpa en bugaboo donkey, eftersom vi trodde att det var enda vagnen med vändbara sittdelar och som är relativt smal. Plus att vi vill ha barnen bredvid varandra. Gissa då om vi blev glada när vi hittar en vagn med samma funktioner som buggan, men för en tredjedel av priset! Basson duo twin heter den, och vi köpte den på syskon huset i Huddinge :-). Det är ett danskt märke, som motsvarar Brio och Emmaljunga bland danskarna, vad jag förstått. Den är bara 74 cm bred, så sittdelarna är rätt smala. Men eftersom Edward är en tunnis, så kan han sitta i den utan problem :-). Dockan får provligga vagnen tills bebis tar över :-).

Fortfarande snöstorm ute

Så vi sitter inne i värmen och myser! Måste passa på att njuta av den här veckan, för sen börjar han ju på dagis.

Storm ute

Idag hade vi planerat att åka bort till en 4h gård här i Bromma, med en kompis och hennes barn. Men när vi vaknade kl 8 och tittar ut så snöar det och blåser full storm!:-(. Så vi ställde in playdaten, och hoppas på bättre väder på onsdag! Bokade nämligen om det till då :-). Så nu är vi inne iaf på fm, och nu kollar vi på Nalle Puh. Förut så städade vi lite.

Dagens ungdomar!

Tror att allt är touchscreen.. ;-)

Namnsdag

Idag har lilla Edward haft namnsdag, och farmor o farfar hälsade på! Jag bjöd på ananaspaj, som var väldigt uppskattad. Inte en smula kvar på 4 pers, inte illa! Men jag var nog mest skyldig, hallå äter ju för 2 ;-) Edward fick en fin SL buss, och jag fick 3 fina bebisbodysar :-) Världens mjukaste förövrigt, från babyproffsen. Sen badade vi, medan Thomas lagade middag! Och nu ligger jag halvt däckad i soffan framför Tv 4's Kontoret.

Gravid v 34+2 (35)

Nu har vi kommit till v 35 redan, och jag är ledsen över dålig uppdatering. Men jag har helt enkelt inte haft ork. Edward har varit sjuk med luftvägsinflammation, och ätit penicillin tills igår. Så nu är han frisk och kry igen! Men kombinationen av att vara väldigt gravid och hemma med en snart 2 åring tar på krafterna;-). Men nästa måndag börjar han på dagis, och då kommer jag få vila mer och ha mer energi :-).

Sjukstuga igen

Igår hälsade vi på dagis igen. Går dit en gång i veckan, så att inskolningen ska gå lättare. Men som ett brev på posten vaknade han med 40 grader feber inatt. Men han dreglar mycket också, så funderar på om det kanske är hörntänder på g. Stackars älsllingen iaf! Usch jag hatar när han mår dåligt :-(. Igår kom också min gravida kompis Sanna hit en sväng. Hon är beräknad till en vecka efter mig, så det är kul! Men fy vad ont det gjorde i kroppen igår, och då gick vi bara en promenad på typ en kvart till bussen. Vår ju hos bm igår, och sf måttet låg på 30. Så inte 32 som jag fick det till :). Men jag följer kurvan och ligger på samma som med Edward. Blir nog ingen liten bebis denna gången heller.

Orkideer

Kolla här vilka som har vaknat till liv! Blommor har aldrig förr överlevt i min vård, men sen jag blev mammi har även min fingrar blivit gröna :-).

Lite nytt från Jysk

Var på jysk igår, ligger 5 min bort, så ingen långpromenad med andra ord. Vilket gillas dagar som dessa! ;-). Köpte nya vårgardiner 199:- och kuddfordral 20:- styck. Behövs inte mycket när man vill göra om lite hemma.

7 veckor kvar nu...

Nae, nu är jag trött på att vara gravid! Har ont överallt, det sparkas på revben och blåsa, kan inte gå nånstans utan att få sd, vaknar hela nätterna och kan inte somna om, kan inte lyfta Edward, kan inte sitta utan att nästan svimma :(.. The list goes on and on... Usch nu känns det som jag bara klagar, men att vara gravid är inte bara en dans på rosor. Och det är ju inte graviditeten som är målet, det är ju lilla bebisen som är det! Men mycket kommer säkert kännas bättre när hon lägger sig tillrätta i födelseposition :). Så, då har jag fått klaga av mig lite! Nu känns det lite bättre, ska sova lite nu, sen kommer Sanna och Edward kompis hit. Skoj!

32+4(33)

Förlåt för dålig uppdatering, har varit helt sinnessjukt trött senaste tiden. Att ha en busig son hemma underlättar ju inte heller ;-). Inte en lugn stund, förutom när han sover på dagen. Och då sover jag med.. Här kommer iaf en bild på dagens mage! Växer o växer :-). Ska till bm på torsdag, men kunde inte låta bli att mäta magen idag. Fick det till 32, så den har växt 5 cm på 3 veckor. När jag var gravid med Edward mätte jag alltid själv, bm sa då att jag ju inte behövt komma till henne, skötte det så bra själv. Kontrollbehov eller vad!

Bebiskläder

Sådär, nu har lilla bebisen fått en egen byrålåda, och mina underkläder har fått flytta in i garderoben :-)! Hon kommer ta över Edwards gamla kläder, så tur att jag tänkte på att köpa unisex till honom. Har bara en rosa body änsålänge, men kommer få låna lite tjejkläder av min syster som har 2 söta döttrar :-). Kommer inte behöva köpa nåt nytt till henne på ett år typ, eftersom dom kommer vara födda samma årstid.

Brödbak

Igår vakade vi bröd, men Edward tyckte det var roligare att äta mjöl och deg! Goda blev dom iaf :))

RSS 2.0