Snöblandat regn

När jag vaknade i morse möttes jag av ett februari väder, med regn, blåst och lite snö. Säkert halt ute också, så känner verkligen inte för att gå ut idag! Det får vara att va inne idag o pyssla :-) Kanske baka en kaka.. E älskar att hjälpa till i köket! Det är förövrigt inte det lättaste att vara hemma en hel dag med en 1,5 åring för han har så mycket energi att göra av med. Hoppas vädret är bättre i helgen, hörde det skulle komma snö då! :-)

Leilas jul

Äntligen är tråkhandbollen slut, och jag kan få se min idol baka massa gott! Och en liten tanke.. om ingen sitter i publiken och kollar, så kan ju inte intresset vara så stort på TVn heller..?

Edwards favoriter

Edward har 4 speciella favoriter här i livet (förutom mig då) haha, närå.. ;-) Men det är: blodpudding, russin, Musses klubbhus och pappa. Det första åt han till mellanmål (usch, jag vet...), det andra smaskar han på framför det tredje, och den fjärde kommer hem snart! Då blir det hamburgare, mums!:-)

Lyssna på lilla hjärtat

Igår så var vi hos BM för att lyssna på hjärtat och mäta mage. Så mysigt att höra hjärtslagen, som en galloperande häst! Så coolt att det växer nån därinne, lika svårt att förstå även denna gång.

Snart storebror..

Tänk att min lilla skatt ska få ett småsyskon och bli storebror, som fortfarande är så liten själv!♥

I am back!

Då var vi tillbaka igen efter ett långt blogguppehåll! Jag är fortfarande hemma med lilla Edward som nu hunnit bli 19 månader och jag är gravid med Edwards lillasyster som är beräknad den 26 april :-) Jag är alltså gravid i v 19+6 idag! Lägger upp en bild, även fast det inte syns än.

RSS 2.0