Äntligen hemma

Det här har varit en lååååååång dag.
Det började med att vi fick komma dit kl 8.40. Då satte dom på Emla kräm på händerna och armveckan , för att bedöva sen när dom skulle sätta PVK.  Detta skulle sitta på en timme, så det skulle hinna verka. Och medans det gjorde det så gick vi ner till ett ställe som hette Lekplatsen, eller nåt. Ett pedagogik rum där barnen som ligger inlagda på sjukhuset får komma och leka och pyssla. Så vi gjorde vårt bästa för att underhålla oss själva :)

 
 

Sen var det dags att sätta PVK, och det var ju inte roligt förstås :(. Bedövningen hade tagit och så, men har man känsliga kärl, så spelar det ingen roll, man får ont ändå. Och det fick stackars älsklingen. Han bara skrek när dom satte i nålen. Men vi gav honom välling samtidigt, så han fick nåt annat att tänka på, och då blev det lite bättre. Sen fick vi gå till ett annat ställe, där dom sprutade in ett ämne som gör att man kan göra kontrast röntgen. Det skulle gå 3 timmar mellan att det sprutades in och röntgen. Så vi gick ner till Lekplatsen igen.
 Där hittade vi lite roliga hattar, och Thomas underhöll oss med piano spel :)

  
                        

Sen var det dags för röntgen, och då fick han ligga i en sovsäcks liknade påse, där han låg fast med benen. Det gick jättebra, vi hade med leksaker som han fick pilla med.

 
 
 

Om 2 veckor får vi veta hur det gick!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0