Snart åker vi

Känns inte Helt olägligt att åka till le Spain nu kan jag säga! ;) Idag kom värsta snöOvädret in över Stockholm och om jag längtade innan så är det inget mot vad jag längtar nu. Sol, bad, mysiga restauranger...Men framför allt soooolen!:D

Söta Jossan kom förbi med deras sulky idag som vi ska få låna på semestern. Tack vännen!


       Var tvugna att provåka...                                                        .... och proväta  ;)

La familia var på besök!!

Mamma, pappa och Zeb var på besök förra helgen med! Så kul att dom kunde komma upp, och eftersom vi har ett rum extra så sov dom i det. Och eftersom vi inte setts sen November så fick Edward sina julklappar nu istället. Massa fina kläder och leksaker. Men det bästa av alla presenter var nog ändå bilen. Bilen med stort B. Han fullkomligt älskar denna skapelse på 4 hjul, så varje dag vill han hoppa upp på den, så åker vi runt några varv i lägenheten, haha :)




På lördagskvällen mötte vi upp Eva och Gurra också för mysig middag på en restaurang i Sundbyberg, grekiskt ställe och det var supergott!




Men 5 personer fattades förstås, farmor, farfar, Ullis, Jimmy och Nellie. Men hoppas kunna komma ner till Småland snart, så vi kan ses!♥

Dålig på att blogga!

Förlåt att jag inte har hunnit blogga på länge, mycket bus nu med Edward :). Han går runt med sin gåvagn hela tiden nu, och har blivit lite mer gosig av sig, så vill gärna vara uppe i famnen så ofta han kan. Är så himla mysigt tycker jag, det kommer en dag då han inte alls vill gosa med mig längre, så jag passar på medans jag kan!

Förra veckan var jag och Josefine på ett 4H café som ligger 45 minuter härifrån, i promenadväg. Så mysigt, med hembakade bullar och kakor. Inte ofta man hittar det i Stockholm :). Billigt var det också, 15 kr för en kaffe och bullen kostade 10 kr.

Och grejen med 4H café är att dom har djur där, och här var det hästar, får, hönor och kaniner. Tyckte mig se att tackorna var gravida, så till våren kan vi nog få se lamm där om vi har tur!





                      Edward och sötisen Noah

RSS 2.0